Project vloerbedekking voor uw bedrijf

Bekijk onze Collectie >
Prijzen inclusief stofferen
Gratis advies op locatie
24 uurs staalservice
>30 jaar projectervaring
landelijke dekking

Flare tapijttegels

Ontdek de Kunst van Licht en Textuur met de Flare Tapijttegels

De nieuwste trend in interieurdesign is de harmonieuze samensmelting van natuurlijk licht en geweven texturen, gevangen in de vorm van moderne tapijttegels. Deze collectie is een ode aan de schoonheid van lichtkunst, waarbij de wisselende tinten en het spel van invallend daglicht een levend kunstwerk creëren op de vloer van elke ruimte.

De geweven texturen zijn een knipoog naar de natuur, waardoor een gevoel van buiten naar binnen wordt gebracht, terwijl de zorgvuldig gekozen kleurenpaletten zorgen voor een frisse en toch warme uitstraling.

De collectie is geïnspireerd door biophilic design, waarbij de connectie tussen mens en natuur centraal staat. Dit resulteert in tapijttegels die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook bijdragen aan het welzijn en de productiviteit van de gebruikers door het creëren van een harmonieuze en kalmerende omgeving.

Voor een kantoorruimte die een vleugje zen nodig heeft, biedt deze collectie de perfecte balans tussen functionaliteit en kunstzinnigheid. Met een lage CO2-voetafdruk en hoogwaardige functies is elke tegel ontworpen om lang mee te gaan, terwijl het de ruimte voorziet van een onmiskenbare charme en karakter.

Laat u inspireren door de mogelijkheden en laat uw ruimtes stralen met onze nieuwste tapijttegels. Ontdek de Flare tapijttegel en vind de perfecte match voor uw interieur.

Onze producten zijn inclusief stoffering geprijsd en worden vakkundig gestoffeerd

Meer informatie

Neem contact met ons op

Voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat maken wij graag met u een afspraak op locatie.

Stel je vraag hier
1
Vraag het ons
Hallo, fijn dat je op BedrijfsTapijt bent.
Kunnen we je helpen?